Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 29 oktober 2013 @ 02:03 door Travelboy , 1212 keer bekeken

Wat wordt jullie bestemming in 2014? Op 3 november vindt in het Archeon de Verre Reizen met Kinderen Beurs plaats. Een inspirerende dag voor ouders én kinderen die met elkaar de wereld willen ontdekken. Met reisorganisaties, ervaren reizigers, workshops, presentaties en ontzettend leuke activiteiten voor kleine en grote wereldreizigers.

 

Op de Verre Reizen met Kinderen Beurs zijn tientallen reiservaren ouders aanwezig die je het hemd van het lijf mag vragen over reisroutes, bestemmingen, leuke activiteiten voor kinderen en alles wat je nog meer wilt weten over verre reizen met kinderen. De aanwezige ouders zijn ook actief op het forum van www.verrereizenmetkinderen.nl.

 

Ook staan er 15 kramen van reisorganisaties die familiereizen naar verre bestemmingen aanbieden. Elke organisatie biedt tijdens de beurs een leuke, creatieve kinderactiviteit. Zo kunnen kinderen o.a. een collage maken over hun droombestemming, kunst maken uit afval, verkleed op de foto in een Riksja, een reisherinneringspotje maken, etc.etc.

 

Gedurende de hele dag houden ouders en reisorganisatie presentaties over uiteenlopende onderwerpen zoals onder andere: Reizen met een baby, hoe doe je dat? En: Reizen met een groot gezin.

 

Meer informatie: www.verrereizenmetkinderenbeurs.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.