Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 06 september 2013 @ 00:47 door Travelboy , 1365 keer bekeken


Baobab Reizen en Summum gaan verder onder de paraplu van reisbureau Sawadee. Dat meldt Sawadee donderdag. De twee merken waren onderdeel van Terra Travel, dat eind vorige maand aangaf in financiële problemen te verkeren. Drie tot vijf van de tien medewerkers verhuizen waarschijnlijk mee naar Sawadee.


Het overnamebedrag wil Sawadee niet bekendmaken. De enige activiteit van Terra Travel die de reisorganisatie niet overneemt, zijn de groepsreizen. Sawadee bekijkt nog welke medewerkers van Terra Travel kunnen blijven.

 

Door de overeenkomsten tussen beide reisorganisaties is de overname een logische stap, meent topman van Sawadee Reizen Floris Fluitsma. "De afgelopen weken hebben veel Baobab-klanten ons op eigen initiatief weten te vinden. Dit bevestigt dat de twee merken bij elkaar passen."

 

Gezamenlijk bieden Baobab en Sawadee reizen aan naar zeventig bestemmingen. Om de reizigers tegemoet te komen die voor de financiële problemen een reis hadden geboekt bij Baobab, heeft Sawadee extra vertrekdata gepland.

 

bron: www.nieuws.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.