Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 03 juli 2013 @ 02:44 door Travelboy , 1398 keer bekeken

Vakantiegangers in binnen- en buitenland kunnen vanaf vandaag, gedurende twee maanden, de uitzendingen van ANWB Vakantieradio beluisteren via internet op: www.anwb.nl/vakantieradio. De toeristenbond biedt reizigers internetradio onderweg naar- en op hun vakantiebestemming met informatie over het actuele nieuws, weer en het verkeer. De ANWB probeert enigszins in de leemte te voorzien die is ontstaan door het stoppen van de Nederlandstalige uitzendingen van de Wereldomroep in 2012.

 

Vakantiegangers hoeven met ANWB Vakantieradio niets te missen van het laatste nieuws en van populaire programma’s als Langs de Lijn, Radio Tour de France en met het Oog op Morgen. Ze zijn via een laptop, tablet of smartphone eenvoudig te beluisteren op de camping, in het hotel, de gîte of in een bed and breakfast. Op de meeste vakantiebestemmingen is er tegenwoordig wel gratis Wi-Fi.

 

In de rubriek “Waar is de zon” biedt Meteo Consult een overzicht van het weer in Nederland en in de populaire Europese vakantielanden. De ANWB biedt de reiziger onderweg in een handig overzicht actuele informatie over de drukte op de binnen- en buitenlandse wegen, calamiteiten, reisadviezen, tips over de auto, de caravan en gezondheid. Ook zijn de vakantie-belevenissen van een groot aantal leden te beluisteren.

 

Deze zomer gaan 10,8 miljoen Nederlanders één week of langer op vakantie. Circa 2,9 miljoen vakantiegangers vieren vakantie in eigen land. Bijna 7,9 miljoen landgenoten kiezen voor een buitenlandse vakantiebestemming. Frankrijk is voor de Nederlandse vakantieganger nog steeds de onbetwiste koploper als zomervakantiebestemming.

 

bron: www.elkedagvakantie.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.