Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 22 juni 2013 @ 00:31 door Travelboy , 1213 keer bekeken

Zin om op reis te gaan, maar zit je momenteel even wat krap bij kas? Niet getreurd, want je kunt deze zomer ook dicht bij huis "op reis". Het Omniversum in Den Haag organiseert namelijk de komende zomermaanden het eerste Travel The World Filmfestival.

 

Van zaterdag 29 juni t/m zondag 1 september kun je genieten van achttien prachtige grootbeeldfilms die je naar 25 landen op zes continenten brengen.

 

Van de Alpen in Zwitserland naar de outback van Australië, van het koude Alaska naar het warme Kenia. Over oude culturen en de mooiste natuurgebieden. Over bergen en rivieren, woestijnen en ijsvlaktes, canyons en bayou's. Zoveel diverse films in zo'n korte periode zijn in Omniversum nog nooit vertoond. Op het 840 m² grote scherm - uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen - een ongelofelijke reiservaring. 

 

Het is uniek dat er in Omniversum in zo'n korte periode zoveel diverse films worden gedraaid en opgeslagen liggen. Het gaat om 18 films van honderd kilo per stuk en elk vierenhalve kilometer lang. In totaal 1.800 kilo en 81 kilometer. 

 

Korting

Bezoek tijdens het Travel the World Filmfestival om 10,00 uur 's ochtends of 22.00 uur 's avonds een film en je betaalt slechts € 10 voor 2 personen. Voor slechts € 19,50 p.p. bekijk je 4 verschilllende films naar keuze. 

Alle informatie over de films, data, tijden, toegangsprijzen, passe-partouts, vroegboek- en lastminutekorting vind je op de Travel the World Filmfestivalsite.

 

Bron: www.reisbijbel.nl

 

travel the world filmfestival



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.