Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 04 mei 2013 @ 03:05 door Travelboy , 1383 keer bekeken

Op de website van de Britse krant The Telegraph ontdekken we de resultaten van een poll die peilde naar de meest onvergeeflijke modeblunders op reis.


1. Een lendedoek voor mannen
 Mannen die een gebatikte doek rond hun middel draaien, daar ergeren de meeste ondervraagden zich blauw aan.

 

2. Niet genoeg kleren
 De poll geeft verder geen informatie over wat ‘niet genoeg kleren’ dan precies betekent, maar we veronderstellen dat je een bouwvakkersreet maar beter kunt vermijden.

 

3. Witte sokken in sandalen
 Iedereen kent het beeld van de man van middelbare leeftijd die met een fototoestel rond zijn nek en witte sokken in zijn sandalen gretig door het stadscentrum wandelt.

 

4. Zonnebrandblunders
 Slecht aangebrachte zonnecrème of afwisselend in badpak en bikini zonnen kan lelijke, wit-rode patronen op de huid achterlaten.

 

5. Ingevlochten haar
 Wie jonger is dan zes mag zich aan deze haarstijl wagen, iedereen die ouder is moet ervan wegblijven.

 

6. Shorts en hemden van Hawaii
 Stofjes met een leuke ananasprint, palmbomen of tropische bloemen bezorgen jou misschien een zomergevoel, maar voorbijgangers houden er toch vooral stevige hoofdpijn aan over.

 

7. Koppels met passende outfits
 Allebei een stevig paar sportschoenen, een beige bermuda en een zwarte T-shirt dragen is nooit een goed idee. Jullie look afwerken met een fototoestel, een rugzak en dezelfde zonnebril zou verboden moeten worden.

 

8. Mini-jurkjes
 Als de lokale bevolking twee keer moet kijken voor ze weten of je nu een badpak of een jurkje draagt, dan kan je beter iets anders uit de kast halen.

 

9. Burkini/Mankini
 Deze kledingstukken moeten zowat elkaars tegenpool zijn, maar toch worden ze over dezelfde kam geschoren. Zowel het badpak dat je hele lichaam en je hoofd bedekt als het karakteristieke kostuum van Borat worden beschouwd als ernstige modeblunders.

 

10. Een T-shirt als souvenir
 Niet iedereen hoeft te weten dat jij van New York houdt en ook aan schreeuwerige opschriften zoals ‘My girlfriend went to London and all I got was this lousy T-shirt’ heeft niemand een boodschap.

 

bron: www.nieuwsblad.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.