Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 06 mei 2013 @ 23:33 door Travelboy , 1366 keer bekeken

Ruimte te veel? en is een leuk extra zakcentje mooi meegenomen? Via Airbnb is het al enkele jaren mogelijk je huis, appartment of kamer te verhuren of juist een uniek stekkie te huren. In 33.000 steden en 192 landen is het al mogelijk ruimte te huren en verhuren. Leven zoals locals dit doen wordt hiermee mogelijk gemaakt.


De groei van Airbnb is enorm en veiligheid en transparantie van groot belang voor hun ontwikkeling. Veiligheid staat bij deze organisatie centraal wat begrijpelijk is gezien de waarde van de meeste ruimtes die verhuurd worden.


Vandaag kondigde Airbnb dan ook de verified identification aan. Dit nieuwe instrument is ontwikkeld om transparantie te waarborgen en het vertrouwen te vergroten, zowel bij gasten als hosts. De verified identification zorgt ervoor dat de online identiteit van de gebruikers match met de offline identiteit.


Verschillende tools worden ingezet om de online en offline identiteit met elkaar te vergelijken.
•Zo moeten gasten hun online identiteit bevestigen door middel van eerdere accounts, Facebook, Twitter of Linkedin;
•De offline identiteit moet bevestigd worden door persoonlijke informatie uit het verleden of door het inscannen van een ID kaart of paspoort;
•De online en offline namen moeten matchen;


Samen met de 1 miljoen euro host garantie, de veiligheid voorschriften voor de betaalomgeving en de 24/7 klantenservice bouwt Airbnb aardig aan de zogeheten “ safety area”  Op deze manier wordt er vertrouwen opgebouwd bij de gasten en zijn hosts bevoegd om op basis van deze informatie beslissingen te maken.


bron: www.travelvalley.nl

 

www.airbnb.com



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.