Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 22 september 2013 @ 20:12 door Travelboy , 1497 keer bekeken

Wist jij al dat je tegenwoordig ook een ‘adults only’ vakantie kan boeken? Dit bestaat zelfs al enkele jaren en lijkt een trend te worden. Als je geen risico wilt lopen dat je welverdiende rust op vakantie bruut verstoord wordt door jengelende kinderen dan zijn er touroperators waar je een ‘kinderloze’ vakantie kan boeken. De formule van deze ‘adults only’ vakanties blijkt een succes te zijn, meldden onlangs verschillende touroperators.

 Waar vind je ‘adults only’ hotels?

 

Het betreft accommodaties met meestal 4 of 5 sterren, voornamelijk in Spanje, Turkije en Griekenland, meestal aan zee. Boekingen nemen elk jaar toe, zowel in Nederland als ook bij onze zuiderburen in België. Daar dit jaar zelfs met 49,2% ten opzichte van vorig jaar. Onder de Belgen zijn hotels in Turkije en hotels op Kreta de koplopers. Maar ook buiten Europa zijn de ‘adults only’ vakanties boekbaar, Mexico en de Dominicaanse Republiek zijn het populairst bij zowel Nederlanders als Belgen. Je kan bij vrijwel alle bekende touroperators zo’n vakantie of accommodatie boeken.

Wie boeken deze kinderloze vakanties?

 

Het zijn vooral jonge stellen zonder kinderen en oudere stellen met kinderen die (jong) volwassen zijn. Het zijn mensen die op zich niets tegen kinderen hebben maar wel in alle rust van hun vakantie willen genieten. Animatieteams en zwembaden met glijbanen passen daar niet bij. Wel spa’s, wellnesses en stijlvolle restaurants en bars.

 

bron: www.zoover.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.