Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 18 april 2010 @ 00:52 door Travelboy , 1279 keer bekeken

Al bijna 35 jaar brengt Austria Freunde mensen samen die houden van de Oostenrijkse muziek en Gemütlichkeit. De 25ste editie van het Austria Festival met vakantiebeurs Oostenrijk vindt ook dit jaar plaats in zaal Extra Time, Louisalei 24 te Hoboken, Antwerpen

 

Het is voor de liefhebbers van Oostenrijk - het land, de mensen, de muziek – iedere lente een vaste afspraak. Drie dagen lang kunnen ze zich onderdompelen in de sfeer en de vibraties van het land dat ze zo stilaan beschouwen als hun tweede heimat.

 

Tientallen informatiestands laten het publiek kennismaken met de belangrijkste toeristische troeven van de deelnemende dorpen en steden, maar ook met allerhande lekkernijen, ambachten en tradities, netjes uitgestald in fraai gedecoreerde stands, de unieke vakantiebeurs ‘Oostenrijk’.

 

Op het podium spelen de beste orkesten uit de Oostenrijkse volksmuziek. Het Austria Festival is elk jaar weer een feest van muziek en verbroedering.

 

Austria Festival met vakantiebeurs Oostenrijk: vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april 2010, zaal Extra Time, Hoboken (Antwerpen).

 

Meer informatie en uitgebreid programma op de website van Austria Freunde www.austria.freunde.be

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.