Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 29 juli 2010 @ 02:52 door Travelboy , 1327 keer bekeken

Zaterdag 4 september is het weer zo ver en organiseert KILROY in de Janskerk in Utrecht de jaarlijkse informatie- en inspiratiemarkt voor iedereen die van plan is een verre reis te gaan maken of wil gaan studeren in het buitenland. Ontmoet alle KILROY medewerkers en onze wereldwijde partners op deze gratis informatiedag. Kom langs op KILROY live 2010!

 

We hebben voor deze dag al onze buitenlandse reispartners en vertegenwoordigers van tenminste 10 buitenlandse universiteiten uitgenodigd. Zij kunnen je uit eerste hand informatie geven over hun diensten, reizen en studiemogelijkheden in het buitenland.

 

Een dag vol inspiratie, aanbiedingen en prijsvragen
Afgezien van de mogelijkheid om onze medewerkers en onze partners persoonlijk te ontmoeten en jouw plannen te bespreken, worden er de hele dag ook presentaties gehouden over reizen en studeren in het buitenland, zijn er ook prijzen te winnen en hebben we voor alle bezoekers veel aanbiedingen en special deals.

 

Datum: 4 september 2010
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Toegang: Gratis
Adres: Janskerkhof 26, 3512 BN Utrecht
Routebeschrijving

 

Ben je er ook bij op 4 september?
De toegang is natuurlijk gratis, maar laat ons wel even weten of je komt. Je kunt je nu al gratis aanmelden. We zien je graag op KILROY live 2010

 

 

Meer info op www.kilroyworld.nl/LIVE2010/kilroy_live_2010.htm



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.