Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 25 april 2010 @ 12:41 door Travelboy , 1356 keer bekeken

Op 20 april is www.Camping-Veilingen.nl officieel van start gegaan en kan de vakantieganger online bieden op een campingvakantie in Nederland. De website gaat vanaf die dag stacaravans, bungalows, vakantiehuisjes en kampeerplaatsen op verschillende campings in Nederland veilen. De consument bepaalt zelf de prijs en maakt ieder kwartier kans op een voordelige campingvakantie”, aldus Jan van Veen, initiatiefnemer van deze nieuwe veilingsite.

 

Voor de consument verwacht Van Veen, die zeer ervaren is in de Nederlandse campingbranche, vooral voordelen. “De consument bepaalt zelf de prijs. Als de bezoeker de aangeboden kampeervakantie te duur vindt, dan zal de vakantieganger in spé wachten met bieden. Het is daarbij ook spannend en leuk om te doen”, vertelt Van Veen. “Met een paar andere enthousiaste vakantiegangers bied je op een leuke campingvakantie voor een hele aantrekkelijke prijs. We willen met Camping-Veilingen.nl dé veilingsite van Nederland worden,” zegt Van Veen.

 

Om de 15 minuten nieuwe campingvakanties
Camping-Veilingen.nl is een overzichtelijke en begrijpelijke website. De veiling verloopt net als op de Nederlandse bloemenveiling, ook met veilingen per afslag. Om te bieden moet de consument zich vooraf registreren en inloggen op de website. Alleen volwassenen van 18 jaar of ouder mogen zich registreren en kunnen meebieden op de veilingsite.

 

De vakantie wordt voor een maximale prijs aangeboden waarna een klok op de website precies aangeeft hoe lang de veiling nog loopt. Deze loopt in exact 15 minuten terug naar 0 Euro. De aanbieder van de campingvakantie heeft van tevoren (niet zichtbaar voor de bezoeker) een minimumprijs vastgesteld. Als de bezoeker boven deze minimumprijs biedt, ‘wint’ hij de vakantie. Onder deze minimumprijs krijgt de bezoeker de vakantie niet. Iedere dag worden nieuwe veilingen aangeboden op de website, die binnenkort ook via Twitter te volgen zijn (www.Twitter.com/camping-veiling).



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.