Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 05 februari 2010 @ 23:49 door Travelboy , 1125 keer bekeken

Vakantiereizen kunnen binnenkort ook in de supermarkt worden geboekt. De komende jaren wil Dirk van den Broek-dochter D-reizen tientallen reiskiosken openen naast de kassa`s van Dirk, Digros en Bas-winkels.

`We zijn al jaren bezig de echte vakantiesupermarkt van Nederland te worden en zetten nu een nieuwe belangrijke stap`, meent directeur Steven van Nieuwenhuijzen van D-reizen. Vorig jaar liep al een proef met een reiswinkel in Noordwijk. `Dat is goed bevallen, dus gaan we het nu uitrollen in Nederland. Het wordt een vast concept. Een kleine kiosk met in principe één medewerker, op een strategische plek achter de kassa`s.` D-reizen werd in 1983 opgericht en groeide in betrekkelijk korte tijd tot 180 vestigingen in Nederland. Inmiddels is het streefdoel van 200 vestigingen dus in zicht.

D-reizen wil zich de komende jaren steeds meer profileren als huismerk. Zo moet het buitenbeentje op de reismarkt uitgroeien tot een geduchte speler op de reismarkt. `Dikke gidsen met onze naam erop en daarin een scherp `wit` aanbod van de gevestigde touroperators. Maar ook bijvoorbeeld zonder verplichte aanbetaling en met soepele wijzigingsmogelijkheden. Binnenkort verschijnt onze eerste eigen strandbrochure`, aldus Nieuwenhuijzen.

bron: www.profnews.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.