Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 04 maart 2010 @ 02:11 door Travelboy , 1153 keer bekeken

Gisteren heeft het Algarve Promotion Bureau een cash-back campagne gelanceerd. Consumenten die voor 31 maart 2010 een vakantie boeken naar het zonnige zuiden van Portugal kunnen geld terug ontvangen via de actiewebsite www.algarvenu.nl. De eerste duizend aanmelders met de Algarve als vakantiebestemming krijgen €25,- retour op het boekingsbedrag.

 

Consumenten die de bestemming Algarve bij één van de erkende Nederlandse reisorganisaties hebben geboekt en vaak al vroegboekkorting hebben ontvangen, kunnen nu nog meer geld terugkrijgen. Het enige wat zij daarvoor moeten doen is een bezoek te brengen aan de actiewebsite www.algarvenu.nl. Door eenvoudig hun gegevens in te vullen en hun boekingsbevestiging te uploaden op de website, ontvangen de eerste duizend aanmelders €25,- cash-back. Voor wie nog geen vakantie naar de Algarve heeft geboekt, het aanvragen van de cash-back kan nog t/m 31 maart 2010.

 

Doel van deze campagne is meer aandacht te krijgen voor de vakantiebestemming Algarve én om meer Nederlandse toeristen aan te trekken naar het best bewaarde geheim van Europa. Om het de consument gemakkelijk te maken, biedt de actiewebsite tevens een overzicht met aanbiedingen van vakanties naar de Algarve. Bijna alle erkende Nederlandse touroperators werken hier aan mee. Ook biedt de website algemene reisinformatie, reistips en natuurlijk het actuele weerbericht. Kijk voor meer informatie op www.algarvenu.nl

 

bron: tourpress



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.