Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 16 juni 2010 @ 23:38 door Travelboy , 1928 keer bekeken

Door de hoge benzineprijzen komt NOVASOL Vakantiehuizen met haar eigen benzineprijzen die nergens anders zo laag zijn. Indien u nu uw vakantie boekt, vergoedt NOVASOL uw benzinekosten naar uw favoriete vakantiehuis toe. De heenreis naar uw vakantiebestemming kost u dus helemaal niets.


Bovendien heeft NOVASOL meer dan 28.000 vakantiehuizen exclusief onder contract en biedt u hiermee verreweg het grootste aanbod aan. Profiteer nu van deze spectaculaire aanbieding en kijk snel naar onze actievoorwaarden!

 

Voorbeeld:
U woont in Utrecht en boekt direct bij NOVASOL voor 2 weken in de maand juli of augustus een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. De afstand van woon- naar verblijfadres, enkele reis, bedraagt 1.000 km via de kortste route. De vergoeding die in mindering wordt gebracht op uw huursom bedraagt dan € 100,- . Als u een vakantiehuis heeft geboekt met een totale huursom van € 1.000 betaalt NOVASOL dus 10% aan u terug!


Heeft u ook zin om eens heerlijk bij te tanken deze zomer, boek dan nu uw ideale vakantiehuis bij NOVASOL


Actievoorwaarden:
-Geldt voor alle directe boekingen bij NOVASOL met een verblijf met aankomstdatum in de maand juli en of augustus 2010 die gemaakt zijn in de periode 14 juni t/m 30 juni 2010
-De minimale verblijfsduur is 15 dagen en de minimale verhuurprijs bedraagt € 1000, - per verblijf (zonder bijkomende kosten zoals eindschoonmaak, bedlinnen etc.)
-Deze actie is alleen geldig voor rechtstreeks bij NOVASOL gemaakte boekingen (dus niet via een bemiddelende organisatie zoals een reisbureau of een internetportaal) en is alleen van toepassing op de heenreis naar het eerste verblijf (indien er meerdere verblijven zijn geboekt)
-De benzinekosten worden uitsluitend voor de heenreis vergoed.
-NOVASOL berekent de afstand in kilometers vanaf het bij boeking opgegeven huisadres en postcode direct tot aan het verblijfadres volgens de berekening van de routeplanner van de ANWB (op basis van de kortste route)
-Eventuele extra kilometers door een afwijking van de route, een andere gekozen route of (noodzakelijke) omweg worden niet vergoed
-Het maximaal vergoede aantal kilometers op de heenreis is 1.250 kmDe standaard vergoeding per km is vastgesteld op € 0,10
Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingsacties en is niet overdraagbaar op derden.
-De vergoeding van de benzinekosten wordt na boeking in mindering gebracht op de reissom.

Meer info op
www.novasol.nl/home/benzine-actie.html?wt.mc_id=ns_nl_offline_gasoline_0610



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.