Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 06 februari 2010 @ 00:58 door Travelboy , 1303 keer bekeken

De luchthaven van Düsseldorf houdt op 6 en 7 februari voor de zevende keer een 'ReiseSuperMarkt'. Daar presenteert men samen met talrijke partners uit de toerismebranche de reisbestemmingen en vakantiemogelijkheden vanaf het vliegveld.

 

De vertrekhal wordt op de twee marktdagen omgetoverd tot een veelzijdige marktplaats met jaarbeursstands en podia. Hoogtepunt is naar eigen zeggen de 'wereldpremière' midden in de terminal van een skispringschans met echte sneeuw. Ski-freestylers en snowboarders laten van de 7,5 meter hoge en 40 meter lange installatie adembenemende springvarianten zien met sprongen tot 9 meter ver

 

Verre landen
De ReiseSuperMarkt is een toerismeplatform voor iedereen met interesse in reizen en verre landen. Deelnemers zijn onder meer cruis- en luchtvaart- maatschappijen, touroperators, bestemmingen en instanties. Düsseldorf airport verwacht ongeveer 80.000 bezoekers.

 

Cassandra Steen
Voor vermaak tijdens een afwisselend podiumprogramma, gepresenteerd door voormalig zwemmer in de wereldklasse Christian Keller, zorgt onder meer de Duitse soulzangeres Cassandra Steen, die op zaterdag optreedt.

 


Bereikbaarheid
Düsseldorf International is goed bereikbaar per trein en per auto. Op het station van Düsseldorf International stoppen dagelijks 300 treinen, met goede verbindingen richting Nederland via Düsseldorf. De luchthaven is per auto vanuit alle richtingen goed bereikbaar via de autosnelweg A44.

 

Internet: www.duesseldorf-international.de



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.