Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 24 september 2010 @ 01:26 door Travelboy , 1301 keer bekeken

Een stage of bijbaan vinden in de hospitality-,  sport-, recreatie-, evenementen of reisbranche is nu heel gemakkelijk dankzij seizoenwerk.nl. Deze website biedt een scala aan jobs binnen deze populaire  wereld.  Niet alleen heeft deze nieuwe site vacatures voor aanstaande winter. Je kunt nu ook al op zoek naar een baan voor zomer 2011.
 

Is het nou ‘seizoenwerk’ of ‘seizoenswerk’?  Google geeft 232.000 hits op de eerstgenoemde versie en maar 9710 op het correcte ‘seizoenwerk’. Onlangs is een website gelanceerd met het correct gespelde woord; www.Seizoenwerk.nl , voorheen RecraJob. Deze vacaturesite biedt een breed aanbod aan bijbanen, stages en specialistische vacatures speciaal gericht op het zomer- en winterseizoen.
 

De vacatures stromen binnen op het jonge Seizoenwerk.nl. Ook in de komende maanden verwacht de website een groot aantal nieuwe vacatures voor het winterseizoen.  Dit zal voor een groot deel gaan om seizoenbanen in wintersportgebieden. Hoewel zomer 2010 amper is afgesloten, nu al heeft Seizoenwerk.nl vacatures voor zomer 2011.

 

bron: persbericht op tourpress
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.