Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 30 mei 2010 @ 23:03 door Travelboy , 1448 keer bekeken

Van 4 juni tot en met 6 juni 2010 staat Kasteel De Haar in Haarzuilens voor de zevende keer in het teken van het Italië-evenement. In de tuinen van het kasteel kun je kennis maken met reisorganisatoren en heel veel Italiaanse producten. Heerlijk dus om alvast in vakantiestemming te komen. Of om de vakantie voor het najaar uit te zoeken.

 

Ook kun je je inschrijven voor wijnproeverijen of genieten van de laatste mode op de Piazza della moda. Uiteraard is er ook ander Italiaans design zoals auto's, boten en nog veel meer, en niet te vergeten volop gastronomia italiana, Italiaanse gastonomie.

 

Opvallende hoogtepunten zijn dit jaar de voorstelling van de familiemusical Pinocchio en de eerste editie van het Festival della Canzone Italiana, Festival van het Italiaanse Lied. Bovendien waren er nog nooit zoveel Italiaanse regioni, regio's vertegenwoordigd als dit jaar; van Friuli-Venezia Giulia en Piemonte in het noorden tot Basilicata en Pulia uit het diepe zuiden. Ook Toscana, bij uitstek dé vakantieregio voor Nederlanders, laat van zich zien, horen en proeven.

 

Toegang Smaak van Italië: € 15
Kinderen tot 12 jaar gratis.

 

www.italieevenement.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.