Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 10 januari 2016 @ 02:50 door Travelboy , 1061 keer bekeken

Overbodige digitale hotelbonnen kunnen via de website van CouponTrade veilig, voordelig, makkelijk en snel gekocht en verkocht worden. Niets is zo vervelend als een ongebruikte hotelbon. Jaarlijks worden er online duizenden hotelbonnen gekocht die achteraf niet gebruikt kunnen worden door de koper. Deze bonnen/coupons zijn gekocht via websites zoals Groupon en Vakantieveilingen, met de bedoeling om te genieten van een leuk hotelarrangement. 

Impulsaankopen

Helaas zijn dit vaak impulsaankopen waar uiteindelijk geen gebruik van gemaakt wordt. Hierdoor worden er jaarlijks 20.000 van deze ongebruikte coupons geplaatst op verschillende verkoopsites die niet gespecialiseerd zijn in het doorverkopen van hotelbonnen. Vanuit deze gedachte is CouponTrade ontstaan: Een online marktplaats voor ongebruikte hotelbonnen, e-tickets en veilingen. Dit nieuw concept heeft als doel, het doorverkopen van hotelbonnen mogelijk te maken op een veilige, makkelijke en snelle wijze.

Wij creëren altijd een win- win situatie voor de koper en verkoper

Dit zegt Desmond Boateng(23), een van de oprichters van CouponTrade. Het concept van CouponTrade is natuurlijk erg handig voor verkopers, omdat er een uniek platform wordt aangeboden om hotelbonnen te kunnen verkopen, maar wat zijn de voordelen voor de kopers? Het kopen van je hotelbon via CouponTrade is veilig, voordelig, makkelijk en snel!

Veilig: Alle geplaatste advertenties worden op authenticiteit gecontroleerd

Om misverstanden te voorkomen maken wij het mogelijk voor de verkoper om z’n pdf bestand te uploaden met een unieke barcode, dat pas zichtbaar wordt na aankoop. Dit zorgt ervoor dat de koper in een oogopslag kan zien wat hij of zij koopt.

Voordelig

Voordelig: Hotelbonnen op CouponTrade zijn in feite 2de hands hotelbonnen die zo snel mogelijk verkocht moeten worden. Verkopers vragen daarom vaak een lagere prijs dan dat zij ervoor betaald hebben. Hierdoor zijn hotelbonnen op CouponTrade altijd goedkoper dan op andere websites! Makkelijk en snelEen Coupon kopen op CouponTrade is erg makkelijk. Als koper log je in met Facebook of registreer je je met je e-mail adres. Vervolgens selecteer je de advertentie die jij het leukst vindt en reken je eenvoudig af met iDEAL. Na aankoop ontvang je de hotelbon.

Kortom, je kan bij CouponTrade voordelige hotelovernachtingen, dagjes uit en last-minute vliegvakanties kopen en verkopen.

 

bron: www.socialmediasocialmedia.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.