Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 18 juli 2016 @ 00:03 door Travelboy , 1074 keer bekeken

Soms stuit je op een website waarvan je denkt: waarom heb ik hier nooit eerder van gehoord? Dat dacht ik onlangs nog, toen ik over het concept van Dream Cheaper las. Zo’n naam klinkt natuurlijk sowieso al als muziek in de oren, maar ook de website zelf gaat jou voortaan heel veel geld besparen! Via dit concept boek je voortaan je hotelkamer voor het minste geld.

 

Heb je een hotel op het oog, maar ben je bang dat als je nu boekt je te veel zou betalen? Of heb je gewoon niet zoveel tijd (of zin) om verschillende websites te vergelijken om de goedkoopste prijs te vinden? Dan heb ik goed nieuws voor je: dat probleem is voortaan verleden tijd!

 

DREAMCHEAPER.COM

De website DreamCheaper.com gaat namelijk voor jou op zoek naar andere websites die hetzelfde hotel goedkoper aanbieden. Jij mailt hen je reserveringsbevestiging en zorgt ervoor dat je je reservering nog tot een bepaalde datum gratis kunt annuleren, daarna gaan zij gelijk voor je aan de slag. Vinden ze de kamer voor een goedkopere prijs? Dan annuleren zij je huidige boeking en maken een nieuwe reservering voor je. Het verschil in prijs kan wel oplopen tot 60%!

 

Van het bedrag dat je uiteindelijk bespaart gaat 20% naar Dream Cheaper toe voor de zoektocht die zij voor je hebben gemaakt. Maar dat betekent dus dat je uiteindelijk nog steeds goedkoper uit bent. Kunnen ze niets voor je betekenen, dan betaal je ook niets.

 

Waar het op neerkomt: voortaan boek je dus gewoon meteen wanneer je een mooie kamer ziet! Vergeet de zoektocht en bespaar zowel tijd als geld. En baat het niet, dan schaadt het in dit geval sowieso ook niet.

 

bron: www.reisdoc.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.