Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 20 september 2016 @ 00:14 door Travelboy , 1081 keer bekeken

Safarisharing, een nieuwe concept bedacht in Amsterdam, laat je op een betaalbare manier in groep op safari vertrekken door het principe van deeleconomie. Het online platform maak het namelijk mogelijk voor reizigers om samen een safari te boeken in Oost-Afrika. Zo kan je ook individueel voordelig het Afrikaanse wildlife spotten.

 

Samen op safari
Het platform van oprichters Daan Degenkamp en Jorrit Kooi wil de klantbehoefte koppelen aan het lokale safari-aanbod. Veel vakantiegangers en zakenreizigers vinden het namelijk lastig om een reisgroep te vinden op de dag dat ze op safari willen. Gevolg? Ze gaan uiteindelijk niet, wat een gemiste kans is voor het toerisme in Afrika. Safarisharing lost dit probleem op en brengt beide partijen samen.

 

Deeleconomie
“Met het onafhankelijke online platform brengen we de deeleconome ook naar de reisindustrie en maken we gebruik van de huidige online mogelijkheden. We werken samen met de Oost-Afrikaanse betalingsdienst 3G Direct Pay, om ook de betaling betrouwbaar en snel te laten verlopen. Dit maakt van ons het eerste complete e-commercebedrijf binnen de safari-industrie”, aldus oprichter Jorrit Kooi.

 

Meer info: www.safarisharing.com

 

bron: www.reisreporter.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.