Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 20 januari 2016 @ 02:21 door Travelboy , 1041 keer bekeken

Heb je je vakantiedagen alweer doorgegeven? En kan je niet wachten om die droomvakantie te boeken? Dan zal je deze negen fases wel herkennen.

 

Een vakantie plannen is heerlijk. Je hebt eindeloze keuzes en het is fijn om weg te dromen bij magische foto’s van prachtbestemmingen. Maar heb je daar wel geld voor? En wat wil je eigenlijk? Met wie ga je? Metro UK legde de negen fases van vakantieplannen voor ons vast.

 

Fase 1: Je bent er helemaal klaar mee
 Het is koud, het is vaker donker dan licht en er gebeurt niets spannend. Het wordt tijd om de reiswebsites te bekijken. Want jij gaat op vakantie.

 

Fase 2: Besluiteloosheid
Wauw, een tropisch paradijs in Bora Bora. Maar over de pistes skiën is ook gaaf. Of ga je voor een citytrip?

 

Fase 3: Wat laat de portemonnee toe?
Nadat je jezelf lekker hebt gemaakt met al die mooie bestemmingen moet je nu maar eens de balans opmaken. Wat kan je betalen?

 

Fase 4: Ik ga op reis en ik neem mee…
Nu de keuze van een bestemming is gemaakt, moet je beslissen wie er met je meegaat. Heb je een partner? Makkelijke keuze. Maar wie neem je anders mee? Eén goeie vriendin of een hele groep? Of durf je het aan alleen te reizen?

 

Fase 5: Effe wachten
Waarom je het doet, weet je niet. Maar ondanks dat alles beslist is, wacht je met boeken. En dat terwijl de prijzen oplopen.

 

Fase 6: Zoeken in alle hoeken
Ineens bedenk je je dat je nog geen enkele review hebt gelezen. Je zoekt naar beoordelingen op Zoover totdat je erbij neervalt.

 

Fase 7: Zenuwachtig boeken
Goed, alles is besloten: je weet de bestemming, het hotel en je reiskompaan. Het wordt nu tijd om te boeken. Maar kan je wel annuleren? Zit er ontbijt bij? Weet je het HEEL zeker? Je drukt op ‘Boek nu’ en dat is het dan.

 

Fase 8: Because I’m happy
 Eindelijk! Je gaat op vakantie. Je vult je social media met allerlei foto’s om je vrienden en volgers jaloers te maken.

 

Fase 9: Ongeduld
Ho, stop de persen! Nog vijf maanden? VIJF maanden wachten? Dat duurt echt veel te lang.

 

Fase 10: Tripjesjacht
 Nou ja, oké, je kan vast nog wel een weekendje weg. Al is het Maastricht of Antwerpen, je bent er dan toch even uit voordat je echt op vakantie gaat.

 

bron: www.metronieuws.nl


                



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.