Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 14 juni 2016 @ 16:24 door Travelboy , 969 keer bekeken

Dromen worden werkelijkheid met Likibu. Laat ons u helpen een geschikte accommodatie te vinden voor uw volgende vakantie . Likibu is de nummer 1 meta-zoekmachine, gespecialiseerd in het vergelijken van websites voor vakantieverhuur, die u een unieke service aanbiedt in deze sector.

 

Likibu is de eerste zoekmachine, net gelanceerd op de Nederlandstalige markt, die voor u logementen vergelijkt van de grootste websites voor vakantieverhuur. Maak een keuze uit meer dan 3 000 000 accommodaties wereldwijd.

 

Iedereen heeft wel al eens een vlucht of een hotelkamer vergeleken, toch? Wel, Likibu hanteert hetzelfde principe. Met Likibu vergelijkt u snel en gratis verschillende accommodaties in de door u gekozen bestemming. Het systeem is betrouwbaar, veilig en u vindt gegarandeerd de beste aanbieding aan de beste prijs.

 

Vergelijk verschillende soorten websites voor vakantieverhuur momenteel op de markt:
• Websites ontstaan uit collaboratief verbruik (bv. Wimdu en Housetrip). Deze websites zijn betrouwbaar en veilig waarbij consumenten online hun vakantie boeken.
• Websites voor verhuur van particulieren aan particulieren (bv. HomeAway). Deze websites treden op als tussenplatform om verhuurders en huurders met elkaar te koppelen. De transacties gebeuren voornamelijk offline.
• Makelaars/professionele websites (bv. Interhome en Belvilla). Deze websites beheren boekingen van reizigers op een professionele manier. Consumenten kunnen ook genieten van extra diensten zoals 24/24u klantenservice, sleuteloverdracht enzovoort.
• Websites gericht op het verhuur vakantiehuizen (bv. Pierre & Vacances). Deze websites bieden een hotelservice aan.

 

Een antwoord op de veranderende behoeften van reizigers
Surfers raadplegen, gedurende 45 dagen voor de boeking van hun reis, gemiddeld 38 reiswebsites. Het doel van consumenten is duidelijk, ze willen verschillende websites vergelijken en een weloverwogen keuze maken om de beste prijs- en kwaliteitsvoorwaarden te krijgen.
Likibu stelt consumenten een innovatieve en ongeziene dienst voor om aan deze stijgende behoefte te voldoen zodat u uw zomervakantie of weekendje weg kunt boeken aan de beste voorwaarden.

 

Een hulpmiddel voor consumenten
Likibu helpt consumenten tijdens hun zoektocht naar een geschikte accommodatie voor hun volgende vakantie. De zoekmachine maakt een intelligente ranking en houdt rekening met een groot aantal criteria zoals locatie en frequentie van de locatie, prijs, toekomstige beschikbaarheid, aantekeningen van reizigers en zelfs de betrouwbaarheid van een gastheer of gastvrouw.
Likibu.com vergemakkelijkt de zoektocht voor gebruikers en helpt consument de juiste keuze te maken aan de beste prijzen.

 

Met Likibu voor elk wat wils: een extra slaapkamer voor een vriend, een appartement voor twee tijdens een romantisch weekend of een groot vakantiehuis voor de hele familie. U vindt vast en zeker de ideale accommodatie voor uw volgende vakantie.

 

De reiziger kiest zijn favoriete accommodatie waarna hij doorverwezen wordt naar de boekingssite van onze partners en de boeking afgerond wordt.

 

Over Likibu
Likibu werd opgericht door Aurélien Jemma en Guillaume Terrain en startte officieel in januari 2015. Likibu is de eerste zoekmachine gespecialiseerd in het vergelijken van verschillende websites voor vakantieverhuur. Consumenten kunnen via de website beschikbare vakantiehuizen, appartementen en dergelijke vinden via websites van particulieren aan particulieren, professionele websites, makelaars/professionele websites en websites gericht op het verhuur van vakantiewoningen. Likibu bevat meer dan 25 partnerwebsites, waaronder de groep HomeAway, en is beschikbaar in 6 talen: Frans, Engels, Italiaans, Spaans, Duits en Nederlands. Er worden meer dan 2,5 miljoen accommodaties wereldwijd aangeboden.

 

LIKIZO + KARIBU = LIKIBU
= vakantie + welkom

 

Een woordje Swahili, om u te vertellen dat de vakantie in de lucht hangt. Kortom, een uitnodiging om op reis te vertrekken!

 

www.likibu.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.