Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 11 januari 2012 @ 19:40 door Travelboy , 1128 keer bekeken

Het nieuwe reis- en lifestyleprogramma ‘Villa Europa’ van brabant10 en NOVASOL, beleeft vandaag haar tv-première. De uitzending over een gezellige familievakantie in het mooie Twente luidt een reeks van 5 afleveringen in. Daarna reist presentatrice Mascha de Rooij samen met haar Brabantse gasten af naar het mooie Toscane en de Franse Côte d’Azur. 

 

De eerste aflevering van het nieuwe reis- en lifestyleprogramma is vandaag te zien op brabant10 om 19:00u. De hoofdrol wordt vertolkt door familie Van Riel uit Tilburg die samen met presentatrice Mascha de Rooij op ontdekkingstocht gaat in eigen land in Hoge Hexel, Overijssel.

 

„Dit reisprogramma onderscheidt zich van andere programma’s uit het genre door de mix van praktische informatie over het huren van een vakantiehuis en leuke wetenswaardigheden over charmante vakantiebestemmingen”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. „Bovendien zorgt het vleugje Brabantse gezelligheid voor bijzondere momenten en mooie beelden”.

 

Verschillende landen en steden werden aangedaan tijdens de NOVASOL brabant10 vakantietour. Zo verbleven Marja en haar vriend Luuk in een authentieke villa in het prachtige Siena en genoot Christine met haar vriendinnen van een golfvakantie in ‘La Douce France’. Brabanders zouden Brabanders niet zijn als ze ook van hun vakantie geen feestje weten te maken. „En dat is precies wat Villa Europa is; Brabantse gezelligheid, ook op vakantie”, aldus Schoon. „Een reis- én lifestyleprogramma waarin cultuur, lekker eten, mooie plaatsen en genieten elkaar afwisselen.”

 

Villa Europa wordt op dinsdag ieder uur uitgezonden vanaf 19:00u. Daarnaast worden de afleveringen op zondag ieder uur herhaald.

 

Meer informatie op de site van brabant 10 . Hier vind je ook de optie om de uitzending op internet te bekijken.

 

www.brabant10.nl/Detail_programma.asp?ItemsID=2048



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.