Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 02 juni 2012 @ 02:39 door Travelboy , 1174 keer bekeken

Wie zegt dat er met vakantie vieren geen geld valt te verdienen kan het behoorlijk mis hebben. Je moet het alleen even goed weten aan te pakken. En dan heb ik het natuurlijk niet over drugs smokkelen! TomTom biedt reislustige personen de kans om te reizen naar een aantal eilanden waar zij nog geen wegenkaart van hebben gemaakt. Altijd al eens naar Fiji, Mauritius, Kaapverdië, Seychellen of St. Lucia gewild?
 
Vrienden
 Met maximaal 4 vrienden bezoek je een van de bestemmingen, waar je met een speciaal uitgeruste auto door het eiland crost om het eiland in kaart te brengen. Het project wordt het Map Paradise Project genoemd. Het werk neemt tussen een dag en twee weken in beslag, afhankelijk van hoe je het van plan bent om aan te pakken.
 
10.000 euro
 TomTom betaalt alle gemaakte kosten, en geeft de teams daar bovenop nog eens 10.000 euro per team. Ervaring is niet een vereiste, maar een beetje richtingsgevoel is wel noodzakelijk. Opgeven voor de trip is simpel, dat kan door middel van dit formulier https://tomtom.clients.vellance.net/#/section_start/. Er worden door TomTom 5 teams uitgezocht

 

bron: http://travel.blog.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.