Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 28 maart 2012 @ 22:46 door Travelboy , 1141 keer bekeken

Goed nieuws voor wie in deze dure tijden niet al teveel wil besteden aan zijn vakantie. Aanbiedingen om met een forse korting op pad te gaan zijn er intussen vele. En sinds kort worden die comfortabel toegankelijk gebundeld op een nieuwe website: Vakantiemetkorting.nl.

 

20472486144f730b61343e5_9.jpg
Deel van de homepage van vakantiemetkorting.nl, de juist gelanceerde nieuwe kortingssite

 

De nieuwe website 'Vakantie met Korting' is volgens initiatiefnemer Robin van der Zande een 'handige uitkomst' voor iedereen die - letterlijk - voordelig uit wil zijn. De kortingssite heeft zich gespecialiseerd in vakanties met kortingscodes. 'Daarmee kun je al snel honderden euro’s besparen op de kosten van je vakantie', belooft de oprichter.

 

Verlopen codes
Er zijn meer websites die dat naar eigen zeggen ook kunnen. Maar daar kom je, rapporteertt Robin, nog weleens verlopen kortingsacties en al gebruikte codes tegen. 'In tegenstelling tot andere kortingswebsites worden onze codes geheel handmatig geplaatst en bijgehouden. Alle kortingsacties (in de meeste gevallen van touroperators) zijn daardoor actueel en direct inzetbaar bij het boeken van een reis.

 

Categorieën
De nieuwe website is voor elk type vakantieliefhebber geschikt. De kortingen zijn gerangschikt in handige categorieën zoals zonvakanties, skivakanties, weekendje weg, vakantiehuizen en hotels. Robin: 'Zo kun je altijd wel iets vinden dat bij je past'. Je hoeft ook niet meer alle tips op Facebook en Twitter bij te houden, want die worden keurig, met de hand, gebundeld en op thema gesorteerd vermeld.

 

Bespaartips
Daarnaast is ook het blog van 'Vakantie met korting' de moeite waard. Daar staan allerlei adviezen en bespaartips, die de bezoeker moeten helpen om de kostprijs van zijn welverdiende uitstapje zo laag mogelijk te houden. Zoals bijvoorbeeld het artikel '12 tips voor een goedkope vakantie'.

 

Internet: www.vakantiemetkorting.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.