Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 06 maart 2012 @ 03:22 door Travelboy , 1075 keer bekeken

Onder reizigers ontstaat steeds meer weerstand tegen betalen voor een internetverbinding in hotels. Van alle hotels wereldwijd brengt maar liefst twee derde zijn gasten kosten in rekening, terwijl in bars, cafés en zelfs al bij McDonalds en Starbucks een Wifi-verbinding gratis is.

 

De kosten in de hotels kunnen oplopen van 10 euro per uur tot 24 euro per dag, zo meldt de The Telegraph. De krant inventariseerde tientallen hotelketens en particuliere hotels. Luxe hotels in Londen rekenen het meest voor een Wifi-verbinding.

Het magazine Wired UK heeft een oproep gedaan om hotels die hun gasten een rekening presenteren te boycotten. 'Reizigers voelen zich begrijpelijkerwijs uitgekleed door dit soort kosten. Als cafés gratis draadloos internet aanbieden, terwijl de klant daar misschien 3 euro besteedt aan een kop koffie, waarom kan een hotel dat 200 euro voor een overnachting vraagt, dat dan niet?' zo vraagt reisjournalist Nick Trend zich af.

'Gratis Wifi moet standaard worden in hotels. Als ze dat niet aanbieden zullen de klanten naar elders vertrekken', oppert pr-specialist Paul Charles

 

bron: www.ad.nl 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.