Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 24 maart 2012 @ 00:26 door Travelboy , 1174 keer bekeken

Is een cruisevakantie iets voor jou? Dat kun je ontdekken tijdens de Cruise Dagen 2012. Hoeveel restaurants zijn er aan boord? Hoe ziet dat er uit: een zwembad op zee? Wat valt er te beleven in het theater op zo’n schip?
 

Van mei tot en met augustus 2012 kun je open dagen bezoeken op cruiseschepen van rederijen als Norwegian en Costa. Tijdens een rondleiding kun je alle faciliteiten van het schip ontdekken en zo dus een goede indruk krijgen van het leven aan boord. Letterlijk een voorproefje, want je kunt ook nog genieten van een lunchbuffet.


Locatie is de Cruise Terminal in Amsterdam, waar op een aantal data verschillende schepen zullen aanmeren. De kosten zijn € 19,50 p.p.. Voor dat geld krijg je een informatiepakket, ontvangst met koffie, rondleiding aan boord en het lunchbuffet. Maar je mag het schip ook zelf verkennen met  een routebeschrijving. Ook krijg je een presentatie over cruisen, zie je een showimpressie in het theater en vertellen ´ambassadeurs´ over hun eerdere ervaringen met cruisereizen.
 

bron: www.reizen.nl

 

meer info op www.cruisedagen.nl/



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.