Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 21 mei 2012 @ 03:30 door Travelboy , 1153 keer bekeken

Met je rugzak naar Schiphol en vier uur later al op vakantie? Dit kan sinds maandag 14 mei op Schiphol Plaza. Tot medio september kunnen bezoekers op de luchthaven bij de D-reizen Last Minute Kiosk terecht voor last minute aanbiedingen. Dit is zelfs mogelijk tot 4 uur voor vertrek. Deze tijdelijke D-reizen Vakantiewinkel is voor het komende seizoen een van de belangrijkste punten waar de last minute reiziger de scherpste deal vindt. Een speciaal team zorgt voor een continue stroom van de beste last minute aanbiedingen. Steven van Nieuwenhuijzen (algemeen directeur D-reizen): “De kiosk is een van de manieren waarop D-reizen haar leidende rol als last minute aanbieder versterkt.“

 

D-reizen.jpg

 

Consument heeft gewacht op laagste prijzen
Dit last minute initiatief is voor D-reizen de officiële aftrap van het zomervakantieseizoen. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten hebben gewacht met het boeken van hun zomervakantie. De afgelopen weken neemt het aantal last minute boekingen fors toe. De belangrijkste oorzaak hiervan is de economische onzekerheid in Nederland. Hierdoor zijn consumenten op zoek naar de laagste prijzen voor hun ideale vakantie. Er is dus behoefte aan snel inzicht en overzicht in de laatste, scherpste en beste last minutes.

 

Speciaal team gericht op het vinden van de allerlaagste prijzen
 Een speciaal team binnen D-reizen zorgt dat alle last minutes zo snel mogelijk zichtbaar zijn voor de klant. Dagelijks worden controles gedaan bij alle reisorganisaties van Nederland om zo de laagste prijzen aan te kunnen bieden. Deze vakanties gaan vervolgens naar de Last Minute Kiosk, maar worden ook gebruikt voor de last minute Top 10 op D-reizen.nl en voor de Weekknaller iedere woensdag. De D-reizen PrijsCheck zorgt er vervolgens voor dat alle reisorganisaties op prijs worden vergeleken zodat de klant altijd de laagste prijs betaald. Steven van Nieuwenhuijzen: “We willen de klant graag zo snel mogelijk inzicht geven in de scherpste last minutes. De last minute klant verwacht de laagste prijzen, maar wil ook gemak bij het goed regelen van de vakantie. Het gaat immers om de belangrijkste vakantie van het jaar. De Last Minute Kiosk is weer een stap verder om de klant optimaal te bedienen.”

 


 
De D-reizen Last Minute Kiosk op Schiphol
 De D-reizen Last Minute Kiosk op Schiphol Plaza is dagelijks geopend van 07.00 – 22.00 uur en het reisaanbod wisselt doorlopend. In de kiosk zijn alle vakanties met vertrek vanaf Schiphol te boeken. Tot 4 uur voor vertrek wordt gekeken waar nog lege stoelen zijn tegen de laagste prijzen. Dit kunnen zonvakanties zijn, maar ook stedentrips en verre reizen.

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.