Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 17 juli 2012 @ 00:04 door Travelboy , 1175 keer bekeken

Een handicap hoeft helemaal geen reden te zijn om niet op vakantie te gaan. De mogelijkheden zijn zelfs talrijk, maar vaak is het de kunst om aan de juiste informatie te komen. Support Magazine, tijdschrift voor mensen met een lichamelijke beperking, brengt daarom elk jaar de Support Vakantiegids uit.

 

120716_support Vakantiegids.jpgSpeciaal thema in de Vakantiegids 2012 is Scandinavië. Twee redacteuren van Support Magazine zwierven in hun rolstoel door Denemarken, Noorwegen en Zweden en doen uitgebreid verslag van hun reiservaringen.

Respect
Redacteur Monique Wijnen: 'Wat vooral opvalt is het respect en vertrouwen waarmee mensen in Scandinavië elkaar benaderen. Het hebben van gelijke rechten en kansen is in deze landen van groot belang. Wanneer je rollend op vakantie gaat, merk je dit goed.'

Aanstekelijk
Behalve aanstekelijke reisreportages biedt de Support Vakantiegids veel praktische informatie. De gids geeft handige tips over hoe je je rolstoel kunt verzekeren als je op reis gaat, waar je aan moet denken als je een hulphond bij je hebt, en hoe je zorg of assistentie op je vakantie-adres kunt regelen
 
Abonnees
Abonnees van Support Magazine ontvangen elk jaar de Vakantiegids gratis bij hun abonnement. Belangstellenden kunnen de gids voor € 4,95 los bestellen via www.supportmagazine.nl.

Online vakantie-adressen zoeken
Wie op zoek is naar adressen voor aangepaste vakanties kan terecht op de uitgebreide database van de Support Magazine: www.supportmagazine.nl/gids/.

Internet: www.supportmagazine.nl
 
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.