Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2012 @ 20:42 door Travelboy , 1966 keer bekeken

Is jouw budget voor een citytrip eerder aan de kleine kant? Dan hoef je niet per se in een muffe hotelkamer te overnachten ergens buiten het centrum. Deze stijlvolle juweeltje nodigen jou uit in het hart van de stad! Waarop wacht je nog?

 

1. Mama Shelter (Parijs)
Dit grote hotel in het noordoosten van Parijs beschikt over 172 kamers met design van Philippe Starck. De originele inrichting met veel hout en graffiti maken van Mama Shelter iets heel bijzonder. Vanaf 89 euro voor twee personen.

media_xll_5229234.jpgMama Shelter

 

2. The White Hotel (Brussel)
Dit hippe hotel, dat door de reisjournalisten van de New York Times werd uitgeroepen tot hun favoriete verblijf in Brussel, ligt aan de beroemde Louizalaan. Het beschikt over een leuk terras en het is ingericht met bijzondere designobjecten, die gemaakt zijn door jonge Belgische kunstenaars. Prijs voor een standaardkamer: vanaf 75 euro

media_xll_5229225.jpgThe White Hotel

 

3. Room Mate Hotels (Madrid, Barcelona, Malaga,...)
Room Mate Hotels is op dit moment actief in vier landen . Naast 15 accomodaties in Spanje, beschikt deze keten over trendy hotels in de Verenigde Staten, Mexico en Argentinië en heeft nieuwe projecten lopen in Colombia, Italië, Engeland en Nederland. En dat is goed nieuws aangezien je al kan overnachten in een bijzondere designkamer vanaf 75 euro.

media_xll_5229241.jpgRoom Mate Hotel

 

4. Motel one (Wenen, Berlijn, Salzburg, Brussel,...)
Een buitengewone architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service kenmerken alle Motel One Hotels die bovedien vaak in het hart van de stad gelegen zijn. Reeds te boeken vanaf 48 euro voor een kamer.

media_xll_5229275.jpgMotel One

 

5. Yotel (Amsterdam, Londen, New York)
De verschillende Yotels bevinden zich telkens in een terminal op de luchthaven van Amsterdam, Londen Heathrow en Gatwick. De kleinste kamers meten slechts 10m² maar beschikken desalniettemin over een badkamer met douche en toilet. Opvallend: je kan de kamer zelfs voor een paar uur boeken. Voor vier uur betaal je dan 32 euro. Voor een hele nacht 63 euro. Vorig jaar is er ook eentje opengegaan nabij het beroemde Times Square in New York, indien je het toch eens buiten Europa wenst te zoeken.

media_xll_5229284.jpg

Yotel

 

6. PentaHotels (Berlijn, Trier, Leipzig, Wenen, ...)
Alle Pentahotels hebben een hedendaagse, luxueuze uitstraling en dit voor een aanvaardbare prijs. De kamers hebben een mooi kleurenpalet en zijn ingericht met designmeubelen. Niet alleen in Europa maar ook in Chinese wereldsteden zoals Peking en Shanghai heeft deze keten vestigingen. Vanaf 43 euro per persoon.

media_xll_5229318.jpg

Pentahotels

 

bron: www.hln.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.