Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 24 april 2012 @ 03:24 door Travelboy , 1060 keer bekeken

Air Miles introduceert haar nieuwste partner binnen het inwisselassortiment: HotelSpecials.nl. Consumenten kunnen vanaf vandaag kiezen uit 250 geselecteerde hotels in de Benelux en Duitsland waarop 50% Air Miles korting wordt aangeboden.

Kracht van de samenwerking
De onlangs vernieuwde website van HotelSpecials.nl en het voortdurend groeiende aanbod voor kortweg vakanties maakt het bekende spaarprogramma nog sterker. In Nederland sparen 3,3 miljoen huishoudens actief Air Miles. Zij kunnen de geselecteerde hotelaanbiedingen met 50% Air Miles korting betalen. Vanzelfsprekend is het aanbod voor de best beschikbare prijs boekbaar. Zonder kleine lettertjes, de voorwaarden zijn namelijk hetzelfde als bij een reguliere boeking.

Trots en verwachtingsvol
“Met HotelSpecials.nl hebben we een dynamische partner in huis gehaald die een aantrekkelijk en divers hotelaanbod voor onze spaarders regelt”, laat Air Miles directeur Erik van Essen weten. Remco Hofstede, directeur van HotelSpecials.nl, legt het spaardersvoordeel uit: ”Voor de één is het een mogelijkheid om er vaker tussenuit te gaan, voor de ander bieden we de kans om dat hotel te boeken dat normaal gesproken buiten het budget valt”. Zo kun je voor € 17,50 + 1750 Air Miles per persoon weg, maar ook het boeken van luxe 5-sterrenhotels met 50% Air Miles korting behoort tot de mogelijkheden.

Voordelig
Typerend in de samenwerking is de diversiteit van het hotelaanbod en voordelige tarieven die HotelSpecials.nl met de Air Miles acties levert. Enkele ketens die de acties aanbieden zijn bekende namen als NH Hotels, Accor en Golden Tulip.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.