Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 19 juli 2012 @ 19:21 door Travelboy , 1306 keer bekeken

Een onderzoek onder 500 Europese vakantiegangers toont aan dat goede mobiele internetdekking een vereiste wordt op reis. 86 Procent van de vakantiegangers verwacht dat het hotel over een draadloos netwerk beschikt om hun ‘online verslaving’ te voeden.

 

Het onderzoek wijst op een verandering in de vakantiepatronen van de steeds beter op internet aangesloten Europese reizigers. Zowel op vakantie als thuis blijft de verleiding bestaan om vanaf mobiele apparaten te werken. Meer dan de helft van de vakantiegangers geeft aan dit ook daadwerkelijk te doen.

 freewifi1-260x183.jpg

 

Ongeveer 95 procent van de respondenten gaf toe dat ze hun mobiele apparaten meenemen op vakantie en dat ze deze zowel voor werk als privé gebruiken. Meer dan de helft (56 procent) van de respondenten gaf aan dat ze hun mobiele apparaat gebruiken voor zakelijke e-mail of het downloaden van werkdocumenten. Dit is een stijging van 48 procent ten opzichte van vorig jaar. Meer dan een derde (37 procent) van de respondenten gaf aan dat een goede mobiele internetdekking (bijvoorbeeld 3G/4G) bepalend was voor de keuze van hun bestemming.

 

Het onderzoek werd uitgevoerd door Brocade, fabrikant van fabric netwerken

 

bron: www.reizen.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.