Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 26 oktober 2012 @ 07:10 door Travelboy , 1298 keer bekeken

Marseille-730-px.jpg

 

Het Zuid-Franse Marseille is alleen reeds omwille van de bruisende sfeer een geliefde reisbestemming. Het wordt nog aantrekkelijker in 2013 met Marseille als Culturele Hoofdstad van Europa. Voeg daarbij dat je deze havenstad perfect kunt combineren met een vakantie op Corsica en het wordt nog beter.

 

Vele evenementen
Als je de agenda van het cultuurjaar 2013 in Marseille bekijkt dan krijg je meteen zin om je koffers te pakken. De evenementenkalender is overvol en is er is voor elk wat wils. De initiatiefnemers van Marseille Culturele Hoofdstad van Europa hebben het jaar 2013 in drie stukken opgedeeld. Van januari tot mei staat het programma in het teken van het gastvrije Marseille met aandacht voor de wereldculturen.

 

Stad van duizend gezichten
Van juni tot augustus wordt gefocust op ‘Marseille à cielouvert’ met tal van openluchtconcerten in parken en op pleinen. Van september tot december wordt met ‘Marseille, stad van duizend gezichten’ de aandacht vooral gevestigd op theater en literatuur.

 

Trip naar Corsica
Kortom, Marseille is gans 2013 the place to be en ook twaalf maanden lang de uitvalsbasis voor een trip naar Corsica. Een combinatie van stadscultuur en Corsicaans natuurschoon ligt immers voor de hand. Daarenboven is ook Corsica een reisbestemming in elk seizoen en SNCM zorgt door dagelijkse ferryverbindingen tussen de Zuid-Franse havens en diverse bestemmingen op Corsica!

 

Vroegboekkorting
Kies de haven van aankomst of afreis die jou het beste uitkomt: Ajaccio, Bastia, Propriano, Porto Vecchio, Ile Rousse en Calvi. Het is dus perfect mogelijk om een rondreis door Corsica te plannen, van noord naar zuid of van oost naar west. Voeg daarbij dat je bij een vroege boeking geniet van extra voordeel want SNCM verwent de vroege boekers met de super aantrekkelijke Prima Corsa tarieven. De regel is doodsimpel: hoe vroeger je boekt, hoe prijsgunstiger en de kortingen kunnen oplopen tot 90%.

 

PRAKTISCHE INFO
Marseille
| www.marseille-tourisme.com
SNCM | www.sncm.be

Foto’s: © Toerisme Marseille

 

bron: www.reisreporter.be

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.