Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 06 februari 2014 @ 02:27 door Travelboy , 1304 keer bekeken

Om het verkrijgen van een e-visum voor Turkije en de aanvraagprocedure verder te versoepelen, heeft de Turkse overheid een aantal verbeteringen en aanpassingen aangekondigd. Deze zullen vóór 11 april 2014 worden doorgevoerd. Daarnaast bekijkt de overheid of een langere overgangsperiode voor de aanpassing van de visa procedure mogelijk is. Hierover ontstond veel commotie de afgelopen tijd.

 

De aanpassingen in de aanvraagprocedure voor e-visa zijn:

-       De taalkeuze op de website www.evisa.gov.tr wordt vergroot. Naast het Engels, Frans en Spaans worden ook Nederlands, Noors, Pools, Duits, Arabisch en Chinees toegevoegd.

-       Naast betaling per Visa en Mastercard creditcard, wordt ook betaling via andere creditcards en debitcards mogelijk gemaakt. (o.a Ideal)

-       Er wordt een infrastructuur gecreëerd zodat overeengekomen luchtvaartmaatschappijen die passagiers naar Turkije vervoeren en hun kantoren op luchthavens visa voor Turkije kunnen verstrekken.

-       Buitenlandse reizigers die zonder visum in Turkije aankomen, kunnen een visum verkrijgen via interactieve kiosken die op de luchthavens worden geïnstalleerd.

 

bron: www.travelpro.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.