Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 28 mei 2014 @ 02:31 door Travelboy , 1275 keer bekeken

Het reizen naar een grote metropool is altijd weer een uitdaging. Parijs, New York, Londen… Er is zoveel te zien en zoveel te doen in een vaak veel te kort tijdsbestek, dat een goede planning vooraf niet zal misstaan. Om het maximale uit een stedentrip te halen, is de metro vaak een handig en snel vervoersmiddel. En juist voor al die stedentrippers die goed voorbereid op pad willen gaan, is er deze handige metro-app: AllSubway.

Metrokaarten van meer dan 200 plaatsen maakt stedentrip eenvoudig

In de applicatie vind je diverse metro-netwerken van veel grote steden in de wereld. Niet alleen de 3 eerder genoemde voorbeelden, maar ook de metrokaarten van Berlijn, Barcelona, Chicago, Singapore, Melbourne en nog veel meer vind je terug in de app. Inmiddels heeft de app al van meer dan 200 plaatsen de metrokaarten er in staan. Ook handig: als je de app eenmaal hebt gedownload, is het niet persé noodzakelijk om een internetverbinding te hebben om de metrokaart te kunnen inzien.

 

bron: www.travelinq.nl

 

De app All Subway is voor Android-gebruikers helemaal gratis. Gebruikers van de iPhone betalen eenmalig € 0,89. Een handige app dus voor een stedentrip.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.