Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 01 juni 2014 @ 00:37 door Travelboy , 1527 keer bekeken

Altijd gedacht dat als je je koffer op wat voor manier ook op slot doet, je dieven ervan weerhoudt in je bagage te duiken? Dan heb je het mis. De volgende video laat zien hoe 'kofferdieven' te werk gaan zonder dat je dat aan de buitenkant kunt zien. Toch jammer als je thuis komt en je je fototoestel of duur souvenir bijvoorbeeld mist.

 

De Amerikaanse slotspecialist en reiziger 'Bosnianbill' besloot deze video te maken en op YouTube te zetten, nadat zijn collega bestolen was op een vlucht van Afrika naar de Verenigde Staten.

 

In het filmpje laat hij zien hoe gemakkelijk in je koffer kan worden ingebroken zonder dat je daar ook maar iets van kunt zien aan de buitenkant. Een pen is al genoeg. En zodra je thuis bent en erachter komt dat er iets uit je koffer is gestolen, is dat moeilijk te bewijzen.

 

 

'Bosnianbill' geeft daarom zijn gouden tip om te voorkomen dat dieven zo maar hun gang kunnen gaan. Reis nooit met een zachte koffer zoals in de video. Schaf een harde koffer aan, zonder ritsen en met goede sloten.

 

bron: www.telegraaf.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.