Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 27 augustus 2014 @ 19:50 door Travelboy , 1266 keer bekeken

Je had al ‘Camp in my Garden‘, een website waarbij particulieren hun tuin gedurende een evenement aanboden voor kampeerders. Denk aan evenementen als de Nijmeegse Vierdaagse waarbij dit heel goed zou kunnen werken. Nu is er een website die net even een stapje verder gaat: Gardens for Campers. Hier kunnen huiseigenaren hun tuin aanbieden als kampeerplek voor mensen die graag vakantie willen vieren. Een soort AirBnb, maar dan voor kampeerders.

 

Voor een overnachting in een tuin betaal je een kleine vergoeding, zo rond de 5 euro per nacht. Wanneer je met een camper of caravan komt kamperen is dit ongeveer 10 euro per nacht. Sommige tuinen bieden daarbij sanitaire voorzieningen en zelfs Wifi.

 

Tot nu toe is er met name aanbod van tuinen in Frankrijk, waar het in het hele land mogelijk is om je tentje op te zetten. In Nederland is er voor zover bekend nog niemand die zijn/haar tuin beschikbaar heeft gesteld. In België begint de website in opkomst te komen, en verder worden er in Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Slowakije, Turkije, Oekraïne, Malta, India, Amerika, Brazilië, Panama, Colombia ook tuinen aangeboden om een nachtje te crashen.

 

bron: http://Travel.blog.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.