Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 06 november 2014 @ 02:48 door Travelboy , 1183 keer bekeken

Interbus, Nederlands grootste buspendelorganisatie, gaat naast de verkoop via touroperators ook de directe verkoop implementeren. Dat heeft er toe geleid dat er vandaag een nieuwe huisstijl is gepresenteerd.
“De reismarkt is enorm aan verandering onderhevig. Wij hebben er dan ook voor gekozen om naast verkoop via touroperators ook de directe verkoop te implementeren. Onze dienstverlening, seat only vervoer naar de favoriete zomer en winter vakantiebestemmingen, is ongewijzigd, de aanpak en uitvoering zijn vernieuwd”, aldus Interbus manager Waldo Vos.

 

Monique Beuk, Marketing Interbus, laat weten dat  de organisatieverandering van een Business to Business naar een Business to Consumer organisatie vroeg om een compleet nieuwe huisstijl. Beuk: “De voorheen zakelijke, ietwat sobere, huisstijl is vervangen door een frisse uitstraling die vakantiegevoel en blijheid oproept. De kleurrijke Interbus pin is als marker en kompas veelzeggend voor onze dienstverlening. Ook de nieuwe slogan ‘Vakantie begint onderweg’ is briljant. In drie woorden omschrijven welke toegevoegde waarde jouw dienst levert, dat is sterk’.

 

De nieuwe website is voorzien van een intelligente online reisplanner waarop de seats eenvoudig te boeken zijn. Doordat de website en de social media kanalen meer dan voorheen deel uit gaan maken van de communicatiestrategie zal Interbus ook op de digitale snelweg  beter zichtbaar worden. Interbus rijdt naar mee dan 100 vakantiebestemmingen van Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Tsjechië, Spanje, Duitsland en Kroatië. Interbus rijdt met Keurmerk touringcarbedrijven en biedt seats aan in royal class en first class opstelling.

 

Interbus onderscheidt zich door korte aanvoerroutes waardoor de reistijd wordt gereduceerd, een eigen transferium in Maarheeze waar het inchecken wordt begeleid door een traffic manager, ervaren chauffeurs werkzaam bij Keurmerk Touringcarbedrijven en tarieven vanaf € 79,00 retour. Interbus is volledig in handen van touringcarondernemingen Koninklijke Beuk uit Noordwijk en Kupers Reizen uit Weert. Beuk en Kupers zijn al vele jaren zakelijk partner. Zo zijn zij eveneens gezamenlijk eigenaar van landelijke touroperator De Jong Intra Vakanties uit Ridderkerk. Interbus is gehuisvest in het hoofdkantoor van Koninklijke Beuk te Noordwijk.

 

bron: www.travelpro.nl

 

Boeken kan op www.interbus.nu



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.