Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 15 juli 2014 @ 00:24 door Travelboy , 1072 keer bekeken

Luchthaven Schiphol heeft iets nieuws bedacht: Schiphol Surprises. Via Facebook kun jij je vrienden een leuk cadeautje geven voor ze op reis gaan. Het werkt (volgens het filmpje) in ieder geval heel eenvoudig. 

 

Cadeaus

Je kunt cadeaus in verschillende prijsklassen selecteren. Een cadeau via Schiphol Surprises hoeft dus niet heel kostbaar te zijn, je kunt bijvoorbeeld al een giftvoucher van 7,50 euro geven om een backpacker nog op een laatste gezonde smoothie te trakteren bij een van de horecagelegenheden op Schiphol. Je kunt ook iemand een valet parking cadeau geven, zodat hij of zij niet zelf de auto hoeft te parkeren. Pas getrouwde stellen kun je trakteren op een giftvoucher voor een glas champagne, om de huwelijksreis compleet in stijl te beginnen. 



Zodra je een cadeau via Schiphol Surprises hebt gegeven, krijgt de ontvanger daar een melding van op Facebook. Als het goed is ontvang je daarna een speciale code om je cadeau te verzilveren. Je moet dus zelf wel een Facebook-account hebben, en degene die je wilt trakteren ook, om op deze manier iemand te kunnen verrassen. 



De cadeaus die je op dit moment kunt selecteren hebben allemaal te maken met eten, drinken of parkeren. Het wordt pas echt leuk als Schiphol straks ludieke cadeaus zou gaan toevoegen, bijvoorbeeld een persoonlijke begeleider die jouw koffers draagt, of iemand die je met een lekker drankje bij de Gate weer opvangt zodra jij geland bent (en je dan ook weer helpt met het dragen van je koffers ;-)). Wie weet volgt dat later nog...

 

bron: www.travelvalley.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.