Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 29 augustus 2014 @ 02:56 door Travelboy , 1195 keer bekeken

Een verre reis geboekt? Aan het begin van een roadtrip met wat vrienden? Volgend weekend op citytrip? Dan hebben we een handige tip voor je: met de app Tales & Tours breng je je persoonlijke tourguide mee op je smartphone.

 

Digitale routes met de verhalen achter de bezienswaardigheden

De (gratis) reisapp, beschikbaar voor iPhone/iPad & Android voorziet je van meer dan 320 digitale interactieve multimedia gidsen voor veel bestemming over de hele wereld, samengesteld door ruim 40 uitgevers zoals VVV’s, citymarketing organisaties (waaronder IAmsterdam, Visit Brussels, oPorto Travel, Maastricht, Barcelona Turisme), bloggers zoals wij, uitgevers uit de reisbranche en individuele tourgidsen.

 

De app zelfs is reeds beschikbaar in 10 talen en elke week voegt Tales & Tours nieuwe gidsen en bestemmingen toe, met als doel 1000 hoogwaardige gidsen voor het eind van 2014 te bevatten. Veel gidsen zijn gratis, sommigen zijn weer betaald. Dat hangt puur af van de uitgever.

 

De voordelen van de Tales & Tours app op een rijtje.

Om deze review te schrijven, hebben we zelf de app gedownload, bekeken en (licht) getest. Even wat opvallende punten op een rijtje:

 

  • de 320+ gidsen vind je in een mooi design en gebruiksvriendelijk app;
  • Alle gidsen kun je downloaden voor volledig offline gebruik met GPS;
  • Onbekende bestemmingen kunnen worden verkend dankzij de ratis offline kaarten;
  • Sommige verhalen worden ondersteun per video, audio, beelden, teksten en handige Points-Of-Interest.

Nu een app op je smartphone, in de toekomst Google Glass?

De gratis app van Tales & Tours is verkrijgbaar via de iTunes Store en Google Playstore. Buiten de 95% smartphone dekking met Android & iOS is het team achter Tales en Tours druk bezig met het testen van nieuwe technologieën zoals Google Glass en Smartwatches. Ook dit pioniersverhaal van Nederlandse makelaardij blijft zich dus nog continu doorvertellen.

 

Meer informatie staat trouwens hier op de website van Tales & Tours

 

bron: www.travelinq.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.