Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 22 juni 2017 @ 00:48 door Travelboy , 1969 keer bekeken

Baja Bikes sluit een nieuwe alliantie, ditmaal met Air Miles. Stedentrippers kunnen hun Air Miles­saldo besteden aan de bekende Baja Bikes fietstours met gids of losse fietshuur in ruim 80 wereldsteden.

 

Met succes zette Air Miles recentelijk in op Cultuur. Spaarders konden hun tegoed al verzilveren voor attracties en musea dichtbij huis, bijvoorbeeld in De Grotten van Han en Madurodam. Vanaf nu vallen ook fietstours langs wereldberoemde cultuurschatten als Sagrada Familia, Colosseum, Central Park en Eiffeltoren binnen het aanbod.

Cultuur op twee wielen

Als citytripper heb je vrijwel altijd minder tijd dan je zou willen. Alles zien, proeven, horen en meemaken in een paar dagen: een flinke uitdaging. Dat inmiddels honderdduizenden Nederlanders kiezen voor de fiets als hét transportmiddel tijdens hun verblijf is eigenlijk logisch. Je ziet meer in minder tijd. In een ochtend of middag zie je tijdens een fietstocht van Baja Bikes alle highlights of juist verborgen schatten, zodat je tijd overhoudt om bij jouw favorieten naar binnen te gaan.

 

Tijdens een Baja Bikes fietstour zie je veel meer van de stad dan als je loopt, terwijl je meer onderdeel van de stad bent dan in een bus” verduidelijkt eigenaar Rigtmar Brandenburg. “Dat hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen. Fietsen op stedentrip is voor velen vaste prik geworden.”

 

Fietsen met voordeel

Baja Bikes maakt cultuur snuiven in een stad als Parijs, Budapest, Rome, Milaan, Kaapstad of Berlijn extra toegankelijk. Vanuit dat oogpunt is de keuze voor deze fietstour & fietshuur­specialist een logische stap. Dankzij de deal met Air Miles kunnen miljoenen Nederlanders nu met voordeel gebruik maken van het wereldwijde fietsnetwerk.

 

Zie ook: www.airmileskaartjes.nl/vasteAttracties/15700/Baja­Bikes.

Meer informatie op www.bajabikes.eu/nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.