Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 18 mei 2022 @ 00:01 door Travelboy , 410 keer bekeken

Podcasts, ze zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Dagelijks komen er nieuwe podcasts bij, in allerlei soorten en maten. Als reisfanaat luister ik natuurlijk het liefst naar podcasts over reizen. Daarom deel ik hier mijn 8 favoriete reispodcasts met jou.

 

Mijn favoriete reispocasts

 

Ik luister vooral naar podcasts tijdens het wandelen en fietsen, als ik alleen in de auto zit of in de trein. Maar ook tijdens het koken, schoonmaken of in bad zet ik wel eens een aflevering aan om lekker weg te dromen.

 

Dit zijn mijn 8 favoriete podcasts over reizen

 

 

ðŸÅ½§ Reisgenoten podcast ðŸ‡³ðŸ‡±


Dit is mijn meest favoriete podcast. Hierin delen reisblogger Daisy Scholte en radiomaker Niels de Jager hun reisverhalen en tips. Inspirerende bestemmingen dichtij maar ook avontuurlijk bestemmingen ver weg komen voorbij.

 

 

ðŸÅ½§ de Goede Reispodcast ðŸ‡³ðŸ‡±


Columbus Travel en BNR nieuwsradio hebben de handen ineen geslagen en praten in de Goede Reispodcast over allerlei reisgerelateerde onderwerpen. Over ervaringen met de nachttrein, eilandhoppen in Indonesië en reizen met kinderen, maar ook over de invloed van Corona op ons reisgedrag.

 

 

ðŸÅ½§ Podcast voor avontuurlijke vrouwen ðŸ‡³ðŸ‡±


Mindfull wandelen, emigreren naar Spanje, leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland en reizen als vrouw alleen. Zomaar wat onderwerpen die reisblogger Antonette Spaan bespreekt in haar avontuurlijke podcast.

 

 

ðŸÅ½§ Solo reizen de Podcast ðŸ‡³ðŸ‡±


In Solo reizen de Podcast praat Liesbeth Rasker elke aflevering met een andere solo reiziger over, je raadt het al, solo reizen. Over hoe leuk dat is en waarom je minimaal één keer in je leven alleen op reis zou moeten gaan. Maar ook over hoe je zoiets aanpakt en wat je ervan leert.

 

 

ðŸÅ½§ De koffer in met 3 op Reis ðŸ‡³ðŸ‡±


De koffer induiken met Chris Zegers, wie wil dat nou niet? In deze podcast nemen hij en Nienke de la Rive Box je mee naar de mooiste bestemmingen middels interviews met andere 3 op Reis crewleden.

 

 

ðŸÅ½§ Zero to Travel ðŸ‡¬ðŸ‡§


Zero to Travel wil alle luisteraars inspireren om te gaan reizen, ongeacht de situatie waar ze inzitten. Over het plannen van grote reizen en reizen met een klein budget. Maar ook over het starten van een locatie-onafhankelijk bedrijf en de reden waarom we reizen.

 

 

ðŸÅ½§ Amateur Traveler ðŸ‡¬ðŸ‡§


In deze podcast ligt de focus op de mooiste en leukste reisbestemmingen over de hele wereld. Hoe kom je er en wat is er te beleven. Van zwemmen met haaien in Tonga tot fietsen in Berlijn en raften in de Grand Canyon.

 

 

ðŸÅ½§ The Rough Guide to Everywhere ðŸ‡¬ðŸ‡§

In deze podcast geen standaard vakantieverhalen of tips maar de niet zo vaak vertelde verhalen over echte avonturen zoals hekserij in IJsland, micro-avonturen in Londen of voodoo in Haïti.

 

Je vindt podcasts in Spotify, iTunes of de podcast-app op je iPhone (pocket-casts in het geval van Android). Die laatste gebruik ik zelf altijd. Oordopjes in en luisteren maar!

 

Mijn 8 favoriete podcasts over reizen - ONTDEK DE WERELD MET WORLDWIFE



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.