Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 16 december 2022 @ 00:00 door Travelboy , 308 keer bekeken

Verkoper van vliegtickets, Otrava, heeft besloten om per 15 december en tot nader orde, de stekker uit de operatie te trekken. De organisatie, met o.a. merknamen als Vliegtickets.nl, Travel Genio en WTC laat klanten meer weten, zodra er meer bekend is.

 

Otravo is een Europese online reisorganisatie die werkt in een vijftigtal landen

 

Otravo werd begin 2014 opgericht door de fusie van Vliegtickets en WTC en voegde in december 2015 Schipholtickets toe aan haar merken. In februari 2016 nam een Private Equity firma een meerderheidsbelang in het bedrijf, met als doel een toonaangevend Europees Online Reisbureau te worden door de combinatie van interne groei en acquisities. Dit leidde tot de overnames van Flygstolen (Nordics) in juli 2016, VakantieDiscounter (Benelux, Packages) in februari 2017 en Interneto Partneris (Baltics) in oktober 2017.

 

In mei 2018 werd Travelgenio toegevoegd, waardoor Otravo nu meer dan 3 miljoen reizen/vakanties per jaar verkoopt en bijna 2 miljard euro bruto omzet genereert.

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nl

 

Heb je geboekt bij Otravo of 1 van haar dochters, neem dan contact op met je creditcardmaatschapij om een refund aan te vragen i.v.m. de garantiebepaling van je creditcard. Heb je betaald met iDEAL, dan ben je waarschijnlijk je geld kwijt.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.