Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 20 augustus 2022 @ 04:45 door Travelboy , 572 keer bekeken

Vamos! is een podcast-serie van en gemaakt door het Spaans Verkeersbureau over hoe het is om te wonen, te werken of vakantie te vieren in Spanje. In elke aflevering neemt presentator Marlies Duquesnoy van het Spaans Verkeersbureau met een aansprekende gast een Spaanse stad of regio onder de loep om erachter te komen wat daar allemaal te zien, te eten, te drinken en te beleven is. Inmiddels staan er twee afleveringen online.

 

untitled image

Aflevering 1

De eerste aflevering gaat over werken op afstand vanuit Spanje om zo vakantie en werk te combineren. Reisblogger Chloë Sterk vertelt hierin hoe het was om – tijdens de coronapandemie – zo’n 2,5 maand te wonen en werken op het Spaanse eiland Fuerteventura.
 
Aflevering 2
 
In de tweede aflevering neemt Hans Resing, eigenaar en redacteur van fietseninspanje.nl, ons mee op de fiets door Spanje. Naast algemene informatie over fietsen in Spanje, vertelt hij over zijn eigen ervaringen, stipt interessante fietsroutes aan – zoals bijvoorbeeld de Camino del Cid – en geeft tips.
 
 
Beschikbaar op alle bekende kanalen Vamos! de Spanje podcast is via de bekende kanalen, zoals Spotify, Apple en Google, te beluisteren. Er zullen meer afleveringen volgen.
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.