Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 30 november 2022 @ 06:30 door Travelboy , 547 keer bekeken

Op vakantie wil je vooral genieten. Of dat nu van de natuur, de cultuur, je partner of jezelf is. Als je zin hebt om jezelf op verlof eens goed te verwennen met je favoriete seksspeeltje, moet je wel een paar dingen in het achterhoofd houden. Zeker als je met het vliegtuig reist. Deze tips zorgen ervoor dat jij en je speeltjes veilig en wel (aan)komen.

 

Wat zijn de beste seksspeeltjes van 2022?

Hand- vs incheckbagage

 

Als je de kans ertoe hebt, steek je je vibrator best veilig weg in de valies die je incheckt. De kans is namelijk veel groter dat je wordt tegengehouden bij de security als ze in je handbagage zitten.

 

Zet ze uit

 

Dit spreekt natuurlijk voor zich, maar beeld je maar eens in dat je plots met een trillende valies in het vliegveld staat! Om zeker te zijn dat je niet voor gênante situaties komt te staan, verwijder je best de batterijen uit je speeltjes. Als het om oplaadbare spullen gaat, neem je best enkel de speeltjes mee die een ‘lock’-functie hebben. Plus: oplaadbare speeltjes zijn niet welkom in je handbagage, dus deze zijn enkel een optie als je ook een valies incheckt.

 

Kill your darlings

 

Natuurlijk wil je het liefst je favoriete speeltjes meenemen op vakantie, maar besef goed dat je nooit weet wat ze aan de security verdacht zullen vinden en wat niet. Als je pech hebt, en jouw speeltje wordt aanzien als een gevaarlijk object, ben je het misschien voorgoed kwijt. Ga dus voor een exemplaar dat je in hogere sferen krijgt, maar niet voor al te veel teleurstelling zorgt als je het moet afgeven.

 

Hygiëne eerst

 

Ook deze tip is voor de mensen die liever licht reizen met enkel handbagage. Die wordt namelijk met de hand doorzocht aan de security en het is niet zo fijn om te weten dat iemand met zijn/haar blote handen aan jouw speeltje gaat komen. Verpak het dus in een doosje of zakje.

 

Hou het veilig/braaf

 

De vakantiesfeer kan je motiveren om te gaan experimenteren, maar gedurfd speelgoed meenemen in je bagage is geen goed plan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bdsm-accessoires en tools, die er in de ogen van sommigen kunnen uitzien als wapens. Je houdt het dus beter ‘braaf’, zeker als je enkel een handbagage meeneemt. Een kleine bescheiden vibrator of dildo is beter dan helemaal niets!

 

Verboden voorwerpen

 

Seks is op veel plaatsen nog taboe en seksspeeltjes zeker. Let dus goed op waar je je kleine helpers mee naartoe neemt. Er zijn landen zoals Saoedi-Arabië, de Maldiven, de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, Vietnam, Maleisië en India waar het illegaal is om een seksspeeltje te bezitten of met een seksspeeltje naar het land te komen. Best even opzoeken voor je vertrekt!

 

Wees eerlijk

 

Als je dan toch wordt tegengehouden omdat je ‘verdachte’ spullen in je bagage hebt zitten, biecht je best meteen eerlijk op dat het om een seksspeeltje gaat. Het is namelijk niets om je over te schamen en het zal je een hoop gedoe besparen als je gewoon meteen eerlijk bent.

 

bron: www.flair.be

 

red: Dit is mij een keer gebeurd. Ik reis meestal licht (dus enkel met handbagage). 1 keer kreeg ik vragen bij de bagage controle over speeltjes in mijn bagage. Gelukkig gebeurde het op Schiphol en niet in een veel conservatiever land



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.