Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 10 februari 2011 @ 01:12 door Travelboy , 1200 keer bekeken

Crusj staat voor luxe strandvakanties voor singles tussen de 30 en 40 jaar (HBO+). Het activiteitenprogramma is uniek en is dé manier om nieuwe vrienden te leren kennen. Meeting Friends is waar het allemaal om draait bij Crusj. En of je nu samen ontbijt of later op de avond met z'n allen op de dansvloer staat: ongedwongen gezelligheid is waar het om gaat.

 

Crusj is alleen voor singles. Het hele hotel is door ons gehuurd en alles staat in het teken van Crusj. Je bent op vakantie met mensen die hetzelfde willen. Plezier maken, goede gesprekken voeren, lachen, heerlijk eten, luieren, maar ook lekker actief bezig zijn. Bovendien is elke vertrekdatum gegarandeerd en de man - vrouw verhouding in balans!

 

 De waanzinnige activiteiten zijn dé manier om je nieuwe vrienden te leren kennen. Dagelijks staat er een ander hoogtepunt op het programma. Samen veel doen, maar ook tijd voor jezelf. Je komt op een leuke, ongedwongen manier met andere singles in aanraking.

 

 In 2011 organiseren we drie waanzinnige vakanties van 1 week. Je verblijft in een luxe hotel dat alleen toegankelijk is voor onze Crusj gasten. Dus je bent de hele vakantie alleen met gelijkgestemden wat natuurlijk een heel speciale sfeer geeft. Stel je voor: overal waar je komt in het hotel ken je de mensen die in no time vakantievrienden van je zijn! Kijk en geniet van ons super aanbod en profiteer ook van de zeer scherpe introductieprijzen

 

bron: www.singlessite.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.