Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 22 april 2011 @ 03:16 door Travelboy , 1279 keer bekeken

Op 19 april a.s. ligt er een nieuw tijdschrift in de schappen: Flower Power TRAVEL. Deze reisglossy komt uit de koker van PUUR Publishers in De Bilt, een uitgeverij met een oprechte passie voor reizen. Het tijdschrift richt zich op mensen die van het goede leven houden. Flower Power TRAVEL hecht belang aan groen toerisme en kleinschalig vakantie vieren in combinatie met betaalbare luxe en 'feelgood' bestemmingen voor met z‚n tweeën of het hele gezin. 
 

Heimwee naar vroeger
 
De bedenkers van Flower Power TRAVEL werden geïnspireerd door een onbestemde heimwee naar vroeger, toen zomervakanties nog eindeloos leken te duren en het vakantiegevoel al begon als je met de auto de hoek van de straat om was, op weg naar verre of minder verre oorden. 
 
Nanette van Mourik, hoofdredacteur: "Flower Power TRAVEL gaat eigenlijk niet over reizen, maar over de kunst van het vakantie vieren. Van die vakanties waarin niets moet en je alles een beetje op z'n beloop laat. Lekker knoeien met je tijd. Blote voeten in het gras en de enige zorg die je hebt is of je vanavond sardientjes gaat eten in de haven of tapa's in dat gezellige steegje in de oude stad." In tegenstelling tot andere reismagazines is het blad veel losser en speelt het in op de trend waarbij natuur, ontspanning en genieten voorop staan. Slow down, take it easy.
 
 
Duurzaam toerisme
 
Vanzelfsprekend speelt duurzaam toerisme een belangrijke rol in het blad: toerisme waarbij de natuur wordt ontzien en de authenticiteit van een bestemming zoveel mogelijk in tact wordt gehouden. Waarbij er evenwicht bestaat tussen toerisme en milieu - ook op langere termijn. In het volgende nummer van Flower Power zal bijvoorbeeld de 'Groene kaart van Londen' aan bod komen. 
 
 
Slapen bij de boer
 
Flower Power TRAVEL staat vol met mooie adressen, leuke tips en artikelen. In het eerste nummer staan onder meer artikelen over slapen bij de boer in 'Bella Umbria', de Limousin - authentiek Frankrijk in optima forma - en avonturen op een onbewoond eiland in Thailand. Maar ook veel inspiratie voor dichter bij huis: uitwaaien op Vlieland bijvoorbeeld, en een ode aan het heerlijke, ouderwetse kuren in Duitsland. Vooral worden er door de redactie geheime adresjes prijsgegeven: bijzondere agriturismo's, maisons d'hôtes en campings die net even anders zijn, zoals met eco-lodges of bij een kasteeltje

 

meer info op

www.flowerpowertravel.com/



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.