Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 09 december 2011 @ 19:08 door Travelboy , 1488 keer bekeken

Om ook de klanten te winnen die ‘te lui zijn/te actief in de bossen/bij andere online concurrenten winkelen/die het hele jaar niet meer dan 1 paar slippers nodig hebben’ heeft Bever zijn eigen webshop geopend. De gehele collectie is nu online te bestellen via www.bever.nl. Artikelen kunnen worden terug gestuurd of worden geretourneerd bij de winkels. “Oriënteer je online en koop in de winkel of laat je persoonlijk adviseren door een medewerker en bestel online wanneer jou dit uitkomt”, zo luidt de reclamepraat.

 

Bever introduceert de online webshop met een wintersportactie. In samenwerking met Südtirol Marketing Gesellschaft (SMG) geeft Bever via de Facebook pagina van SMG een ski-outfit ter waarde van €350,- weg. Daarnaast zijn er ook vijf cadeaubonnen voor de webshop en fysieke winkels ter waarde van €25,- die weggegeven worden. Deze actie loopt van 9 december 2011 tot en met 9 januari 2012.

 

Samen met de Beverwinkels biedt de webshop nog meer gemak en winkelplezier. Je vindt het complete assortiment van Bever nu online op www.bever.nl

 

bron: www.elkedagvakantie.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.