Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 25 november 2011 @ 02:08 door Travelboy , 1470 keer bekeken

Nog ergens snel toe aan een verzetje voor geen geld? Op de nieuwe Vlaamse website www.Biedmee.be worden vakanties geveild, gaande van een weekendje weg tot een volledige all-inclusive vliegvakantie.

 

Tot dusver kon je om op een vakantie te bieden enkel terecht op buitenlandse websites, zoals www.Vakantieveilingen.nl. Maar die zijn vaak niet handig, omdat het aanbod fel verschilt van wat een Belgische vakantieganger zoekt en je voor vliegvakanties naar Spanje of Turkije bijvoorbeeld vanuit Schiphol zou moeten vertrekken. Boeken bij een buitenlandse organisatie houdt ook risico's in, omdat zulke vakanties niet onder de Belgische reiswetgeving vallen en je in geval van problemen onvoldoende beschermd bent.

 

Dankzij Biedmee.be is daar nu een mouw aan gepast. Het aanbod is Belgisch en je biedt volkomen veilig op een verblijf in hotels in binnen- of buitenland, op weekendjes in eigen land of net over de grens, op een auto- of een vliegvakantie.

 

Initiatiefnemer is Tim Vanhauwaert, die ook zopas de website www.Lastminuteaway.be lanceerde. "Hotels zien hun kamers liever gevuld tegen een goedkopere prijs dan ze leeg te zien staan", zegt Vanhauwaert. "Biedmee is slechts tussenpersoon. Zodra je bod succesvol is, neemt het hotel of de touroperator het over. Wij rekenen 6,05 euro administratiekosten."

 

Mee bieden op een vakantie is simpel. Je kiest een wachtwoord en maakt een profiel aan. Zodra dat in orde is, kan je deelnemen. Zijn er aanvullende kosten, dan wordt daar steeds melding van gemaakt. Je kan bieden vanaf 1 euro tot het maximumbedrag van 100 euro per bod. In één keer meer bieden dan 100 euro is dus niet mogelijk.

 

Op Biedmee.be kon je deze week bijvoorbeeld je kans wagen voor een achtdaagse vakantie in de Oostenrijkse bergen, een driedaags verblijf in een wijnhuis in de Moezel, citytrips naar Keulen en Firenze of een weekje kamperen in Zeeland. Het aanbod wordt dagelijks aangepast en uitgebreid.

 

bron: www.hln.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.