Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 23 maart 2011 @ 23:30 door Travelboy , 1374 keer bekeken

Radio Nederland Wereldomroep verandert met ingang van de zomertijd op zondag 27 maart aanstaande zijn radioprogrammering via kortegolf, satelliet en internet. Bovendien gaat de Wereldomroep met een vernieuwd zomerschema uitzenden.

De zomerfrequenties zijn geldig van 27 maart tot 30 oktober en zijn te vinden op www.wereldomroep.nl/ontvangst
en in de nieuwe Wereldomroepgids.

Alle Nederlandstalige radio-uitzendingen van de Wereldomroep op satelliet beginnen met het NOS journaal. Het programma Nieuwslijn geeft een overzicht van de actualiteiten, weer en verkeer in Europa, sportnieuws en financieel nieuws. In juli wordt het NOS-programma Radio Tour de France uitgezonden.

Voor de iPhone heeft de Wereldomroep een gratis nieuwsapplicatie in negen talen ontwikkeld. Via deze applicatie kan de iPhone-gebruiker 24 uur per dag de meest recente artikelen lezen, live de radio-uitzendingen beluisteren, podcast opvragen en video’s bekijken. De applicatie, genaamd ‘RNW’, is gratis te verkrijgen via de App Store.

Meer informatie over de Nederlandstalige uitzendingen staat in de Zomergids, die gratis te verkrijgen is bij de ANWB winkels, bibliotheken, een groot aantal reisbureaus en enkele elektronicazaken. Op Schiphol is de gids verkrijgbaar bij audio/video winkels. De nieuwe zomerprogrammering van de Wereldomroep staat ook op www.wereldomroep.nl/programmering.




Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.