Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 01 maart 2011 @ 01:25 door Travelboy , 1231 keer bekeken

Eerste klas vliegen is niet voor iedereen weggelegd omdat de portemonnee dat gewoonweg niet toelaat. Toch is er nu een mogelijkheid om voor de normale prijs business- of firstclass te reizen...

 

De website Optiontown biedt uitkomst, zo lazen we in de Reisgids van de Consumentenbond. Via deze site kun jje flink op de kosten van een luxe stoel besparen.

 

Het werkt als volgt: boek een gewone vlucht met SAS, Spanair, Air Baltic, Blue1, Malev, Kingfisher of AirAsia XL en geef je boekingscode door aan Optiontown. Na een betaling van zo'n 3 euro maak je kans om voor een vriendenprijsje in de business- of firstclass te reizen.

Hiervan krijg je uiterlijk vier uur voor de aanvang van de vlucht bericht. Als de upgrade trouwens niet lukt, dan krijg je je 3 euro terug.

 

Volgens de site kun je op deze manier tot 75% besparen op een ticket in de business of firstclass. Enkele voorbeelden zijn bijvoobeeld: een upgrade Amsterdam-New York met SAS kost 135 euro per enkele reis en bij Air Blatic betaal je 74 euro per enkele reis voor de vlucht Amsterdam-Riga of Vilnius.

 

Bron: www.telegraaf.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.